perjantai 11. toukokuuta 2012

Blogistina

Olen aika noviisi vielä tässä blogistin roolissa, joten kaikki palautteet ja kommentit ovat tervetulleita! On ollutkin kiva kuulla tuttavilta ja ystäviltä muutamia neuvoja, joita yritän ottaa jatkossa huomioon. 
Neuvoja
ja
KIITOKSIA!

Kiitosta tuli mm. äidiltä, joka on tällä hetkellä samassa veneessä: eli mamma, joka järjestää myös tänä keväänä ylioppilasjuhlat.
Juhlia varten meissä äideissä herää joku outo into, joka laittaa meidät tekemään sellaisia järjestelyjä kotona, joita olemme suunnitelleet jo ehkä vuosikausia: komeron tai kellarin  siivous...

Juhlia varten meillä äideillä on tapana hoonata koti komeroita myöten! Kummallista. Miksi? Sen kun muistaisi, että vieraille ei kannata kattaa kaappiin istumapaikkaa...! 

***
Se vanha ohje (Marttojenkohan se oli?):"Vieraat eivät tule kaappeja tarkistamaan" olisi hyvä muistaa. No, itsellä tämä valmistelu alkaa juuri nimenomaan kaappien siivouksesta, joten paraskin sanomaan... minkäs sitä itselleen voi! Tänään olen nimittäin siivonnut astiakaapit, laskenut kahvikupit, lusikat ja lautaset...
 Virhe se taitaa olla se kaappien siivous, tässä vaiheessa.
***
Tämä motto olisi kuitenkin hyvä muistaa:
 Miksei sitä olisi voinut tehdä jo milloin tahansa muulloin? 
 Ja ennen kaikkea: kun tekee hommat vähän peppimäisellä otteella, niin saa yleensä parasta jälkeä. Rennompaa.

Hyviä juhlavalmisteluja kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti