tiistai 8. toukokuuta 2012

Keltainen kammari

Tässä on tarina yhdestä talosta jossa kaikki kammarit on teemoitettu värin mukaan. Tässä keltainen kammari.

Keltaisen kammarin värin inspiraatio lähti näistä perheenisän lapsena keräämistään perhosista. Hyvin ovat värit säilyneet useamman vuosikymmenen! Näissä huoneissa värit kulkevat käsikädessä niin, että jokaisesta huoneesta on lainattavissa vaikka tyyny tai peite. Huoneiden intensiteettistä tunnelma vahvistaa lattian ja katon puun sävy. 
*** 
Keltainen on pääväri, lisäväreinä punainen, valkoinen, ja kesän vihreä.
Laskosverho on ommeltu kaksinkertaiseksi ja kantattu leveällä valkoisella kanttauksella, jotta aurinko ei pääse polttamaan kaunista kesäkukka-kuosia. Keltaisen kammarin naiselliseen tunnelmaan vaikuttaa varmasti aikoinaan pihan perukoille hyljätty peililipasto.  

*** 
Vanha naulakko löytyi autotallista kaiken muun automaisen rojun alta. 

Kaikissa huoneissa on raitatapetti. Keltaisessa kammarissa se on saanut kaverikseen kukka- ja pikkuruutuisen kuosimaailman.

Pikkuinen palli löytyi kirppikseltä ja on täydellinen yöpöytä tässä kohtaa. Se oli niin upeasti kulunut,  että se sai jäädä juuri sellaiseksi kuin olikin.
*** 
Perusväripaletti on rakennettu niin, että näiden huoneiden värimaailmat eivät rikkoudu vaikka toisesta huoneesta tulisi välillä jokunen muu väri välillä "toiseen huoneeseen" vierailulle.


Pulpetti on vaihtanut aina vähän tilanteen mukaan huoneesta toiseen.