keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Kodin onni ja Sisustus idea

Piipahdus Raumalle muistutti taas siitä, että kyllä on kiva nähdä muitakin paikkoja eikä ainoastaan vain niitä tutuimpia, jonka reitit osaa jo ulkoa. Ensinnäkin matkan varrella on Suomessa ihan mitä mainioimpia tienviittoja, joita ei olekaan
tiennyt paikan nimiksi ollenkaan.Kauniita maisemia ja nähtävä riittää kyllä. Jos vain malttaa pysähtyäkin välillä, niin saa kauniita kuvia. 

Sitten näihin mun pilkkuihin. 

Minä kun jaksan luudata näitä sisustusliikkeitä.

Fiilistelen tunnelmaa, ja bongailen näitä kivoja jujuja, pieniä ilon ja estetiikan "pilkkuja". Kun joku idea tuntuu hyvältä, ja kun kiva henki tulee kokonaisuuden huomioimisessa kauneutena vastaan, plus hyvä palvelukin kolahtaa vastaa, olen myyty. 

Kertakaikkiaan hyvä idea täällä murteiden ihmemaassa, Raumall.
Kodin onni oli yllättävän suuri liike, jonne oli onnistuneesti mahdutettu monta eri tunnelmaista kulmausta. Toisistaan poikkeavia, mutta hyvinhän nuo sinne upposivat toisiaan häiritsemättä. Meitä asiakkaiden makujakin kun on monia.

Tässä oli yksi ihailuni kohde tässä liikkeessä. Liikkeen omat pakolliset toimistokansiot olivat supersiististi kaapissa. Näkyvillä, mutta huomaamattomasti. 

Värien, tyylien ja tekstuurein harmonialla saa hyvän näköisiä kokonaisuuksia aikaiseksi. 


Enkä mennyt sisälle ainoastaan pilkullisten lippujen takia, vaikka nekin tosin kutsuivat ;)

***

 Sitten Sisustusideaan, jossa oli tutut Lexingtonin ja Gantit. Raikasta, raikasta, raikasta.Rakennusvimma kun on päällä, niin tällaiset taotut suuret naulat kolahtavat.Pari tarttui kyytiin, koska tiesin jo hyvä käyttökohteen.
Kaunista ja raikasta, kyllä. Tämä sydän jäi vähän kaivelemaan, mutta ehkä mä löydän tällaisen vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti