tiistai 13. elokuuta 2013

Sukset katossa

Kesä on mennyt torpan askastelussa. Kaikenlaista pientä on tullut sinne väännettyä. Paras on kyllä nämä sukset, jotka toimivat nyt  tilan kattovalaisimena. Se on myös hyvä, että ne ovat tarpeeksi ylhäällä, koska tila on vähän tavallista matalampi. 

Valon lähteenä toimii lämminvaloinen led-nauha. Kahden euron suksille tuli sittenkin hintaa. No mutta, kyllä se oli sen väärti! Hienot niistä tuli.  

Kiitokset kuuluvat kylämme sähkökauppiaalle,joka neuvoi blondille helpot ohjeet kuinka tällainen led-nauha viritetään. Oli muuten oikein kätevää! *** 

Toinen tämän kesän "vanhan kunnostuksen uurastus" on ollut viime kesän löytö, vanha ovi, joka jäi rempan myötä vaille varsinaista paikkaansa. 

Tai no...ei siinä nyt niin paljoa tekemistä ollut, kun pinta on sai jäädä suosiolla tällaiseksi armolliseksi vanhukseksi.

Vanha kammarin ovi toimi jo viikonloppuna pöytänä, jonka jalat voisivat olla kauniimmatkin kyllä. Ei mikään ole säärikuningatar, mutta ei se haittaa! Pukkijalat mitkä pukkijalat. Hyvin tämä pöytä kesti jo nuorten aikuisten rapukekkerit...

 Mun himo on suojella ja luoda näille kauniille vanhoille aarteille uusi käyttö. Se on hauskaa. Niissä kun on tarinaa. Ja hei, ...sitä aitoa elettyä elämää. 

En yhtään ihmettelee Eppujen "Nyt reppu jupiset"-laulun sanoja enää. Mitähän tämäkin ovi kertoisi?

 ***
Kuvat saavatkin jäädä nyt vähemmälle, kun nyt on todellisen aivoriihen vuoro. 

Energia kun kohtaa energiaa syntyy synergiaa.
Ihan kuin tuossa valon lähteen virittämisessä! 
***
Nyt on keskityttävä uusien purjeiden virittämiseen, joka vie nyt kaiken aikani. Aivan ihania juttuja on liikkeellä! Laittelen kuulumisia ja kuvia sitten taas jossain vaiheessa.

 Näihin kauniisiin kuviin ja kesätunnelmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti