sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Zelected by HouZen edustajat

Zelected by House on tämä ihana tuoterepertuaari, jota myyn.
 

Yritysten taustat ja tarinat ovat aina mielenkiintoisia, kuten tässäkin tapauksessa. 

Zelected by HouZe on kahden siskoksen, kaksosten, yhteinen intohimo estetiikkaa kohtaan. Mitä sen eteen voisi tehdä? Luoda yrityksen, joka tuottaa omaa designia, ja tekee kodin kaunistukseen tarvittavia ihania tavaroita.
Perheyritys vaatii aina suurta sydäntä ja täyttä panostusta, jossa kaikki laitetaan likoon, jotta homma pyörii. Ja todellista aitoa intohimoa työhön, kuten näillä siskoksilla.  Perheyritykset ovat aina sympaattisempia ja viehättävämpiä kuin rutinoituneet kilpailijajättiläiset.

 Suomen Kick off- tapaaminen oli tää syksynä erityisen poikkeuksellinen. Saimme Ruotsin konttorin ladyista neljä tänne tapaamiseen. Oli mukava tavata erityisesti juuri nämä perustajaladyt, Jessica ja Therése.
Kiinnostus oli molemminpuolista.
Tässä me, ZbH:n Suomen edustajista.
Kuulimme uutisia Ruotsista, vaihdoimme kehitysideoita puolin ja toisin. Energistä ja innostavaa asioiden kehittämistä ja ennenkaikkea myös toisiimme tutustumista.
Therésen ja Jessican lisäksi mukana myös Anna-Liv ja Helena.
ZbH on toiminut Suomessa kolmisen vuotta. Yrityksellä tulee eteen pian 5-vuotisjuhlapäivä, jonka verran se on ollut olemassa naapurimaassamme. Myyjiä on toki jo huimasti enemmän, koska brändi on saavuttanut jo nimeä ja tietoisuutta kotimaassaan paremmin. Suomessa meitä edustajia kaivataan siis paljon lisää. Upeita tuotteita, joita ei välttämättä saa muualta, kiva firma ja mukava työyhteisö.
 
***
ZbH:n tuotteista osa, mm. tekstiilit ovat omaa tuotantoa, jota ei muualta tule vastaan. Tuotevalikoimaa hiotaan koko ajan asiakaspintaa kuunnellen. Edistystä tehdään kokoajan kiinnostuksen mukaan, ja jopa uusia ideoita otetaan vastaan. Se on todella inhimillistä ja kaunista. Kuunteleva johto kehittää aina yrityksen menestystä paremmin.  
  
Tuotteitahan voi myös tilata meiltä edustajilta suoraan.
Nytkin jotkut sisustuksesta innostunet ovat jo pitäneet ns. "virtuaali"kutsuja, koska kaikkia Suomen kulmia ei ole vielä valoitettu.  
Joten jos olet myyntitouhusta kiinnostunut, niin ota ihmeessä yhteyttä!
Lisäinfoa löydät: www.zbh.fi.
***
Eilisen saldoa oli myös kurkistus jouluun.
Jouluvalikoima tulee nähtäväksi ihan kohta!

Suomessa maapäällikkönä  toimii Helena Ståhl, joka auttaa kaikissa käytännön toimissa täydellä sydämellä ja antaumuksella.

   

 Joskus on kiva antaa ja saada jotain kaunista, joka on vähän speciaalia.

Sellaista, jota ei joka kaupasta saa.
Niitä löytyy Zelected by HouZelta.

  

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti