torstai 20. helmikuuta 2014

Kevättuulia kyliltä


Olen vähän laiskasti kirjoitellut mistään, bongauksistakaan. Onneksi koiralenkilläkin voi piipahtaa jossakin ihastelemassa uutuuksia.
 
 Nyt HUONE ett RUM oli taas uusia tarinoita täynnä, leidit kun olivat käyneet Pariisin kirppiksillä ihastelemassa ja toivat bagaaseissaan selkä vääränä kaikkea pientä ja ihanaa. Suloisia tuliaisia tuli myös tänne pohjolaan. 
****
Tämä putiikki pursuaa tuotteita joissa on tarina! 
Ja se on kyllä tämän pikkuruisen HUONE ett RUmin suuri salaisuus ja pieni ihanuus.


Tämä on LINTULAUTA! Voi että miten ihanan lautasen inkoolainen Diana on löytänyt pikkuruisen lintulaudan katoksi. Ihan kuin söpö sateenvarjo!  
Johannan korut on taiten tehty....


 Ja jokainen koru on yksilöllinen: toisessa metrokartta, toisessa nuotit.
Nämä kasvot puhuttelivat. Ja tämä pikkuinen taulu nojaa suloisesti Eevan tekemässä rautalankatelineessä.

Näissä avaimenperissä oli kaikissa kaksipuolinen lantti, jolla oli oma juttunsa. Näissäkin on kaikissa eri tarina.
Tämä liike muistutti minua yhden unelmani toteuttamisesta, joka odottaa vain aiheeseen ryhtymisestä, ja siitä, että saan siipieni alle ilmaa.   
 
 ****

Kummallisia juttuja toisilta on jäänyt käyttämättä, kuten nämä apteekin rasiat. Tällaiset erikoisuudet vastaavat tänä päivänä meidän "kaiken nähneiden" tarinoiden nälkään. Mitähän ihmettä niiden on joskus ollut tarkoitus sisältää? Sepä se, mietipä sitä.

Kysehän on vaan oikeastaan hyvästä sommittelusta...vai siitä, että päästää luovuutensa valloilleen, eikö vain? On kuunneltava omaa sydäntään.
 HUONE ett RUM,
Kirkkonummen vanhassa asemarakennuksessa. 

Kevät tulee sielläkin :). 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti