keskiviikko 10. syyskuuta 2014

HABITARE syksy 2014

Terveiset Habitaresta! 

Joka syksyn muutosten tuulten merkki siitä, että tarttis vähän katsoa omia nurkkia, on Habitaren messut. Se muistuttaa meitä tuuletuksesta: pitäisi päivittää pintoja, kalusteita ja tekstiilejä päivän epistolan mukaisiksi. kaikkea ei voi omassa kotona uusiksi vaihtaa (paitsi tekstiilejä aina!), mutta  ideoita ja uutuuksia meidän suunnittelutyötä tekevien ainakin on hyvä nähdä. 

Päällimmäisenä itselle jäi tänä vuonna mieleen valaisimet. 
Niissä taitaa itsellä olla se suurin tarve moneenkin kohteeseen juuri parhaillaan, joten niitähän minä sitten bongailin.

 Valaisimissa monipuolisuus vain lisääntyy. Led on tuonut uusia ulottuvuuksia, ja mahdollistaa uudentyyppisten valaistusratkaisujen toteuttamisia.

Saas Instruments in Tubea saa kolmessa eri värissä, ja johdon pituuden saa määriteltyä tilan korkeuden vaatimusten mukaan. Suunnittelija Esa Vesmanen.
 

www.saas.fi/fi/

Saas / N0512 by Lauri Tuorila

Sessak interior lightingin valaisimissa on laajalla skaalalla valikoimaa laidasta laitaan.

INNOLUXin valikoimiin kuuluu suomalaisen muotoilun helmet.  
***
 
Jos en muka nähnyt tarpeeksi, niin saattoi johtua siitäkin että juutuin suutani kiinni joka paikkaan. Ei yksi päivä tällaiselle höpöttäjlle riitä. Tuttuja kun tapahtumassa on aina! Eli käytin aikani enimmäkseen siihen kuuluisaan verkostoitumiseen. Siitähän saa olla vain iloinen.
 
Onhan se aina vaan niin kiva nähdä missä mennään, ja mikä nyt on in. 
 Mutta mitä ihmettä? Nyt kokonaisuudesta kyllä vähän jäi sellainen maku, että Suomi polkee vähän paikoilleen.

 Tässä muutamia kuvia vähän alkuun, Habitare 2014:sta lisää seuraavassa postauksessa.
Huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti