maanantai 11. toukokuuta 2015

Yritysilme: Viktor Ek

 Mä näistä yrityksistä aina niin innostun!
 
Taidan olla sen verran nuorta sukupolvea, että en osaisi pyytää taulun asentamiseen apua yrityksestä nimeltä Viktor Ek. Vanhempi sukupolvi sen kyllä kuulemma tietää.

Jassoo! 

Se on siis todellakin mahdollista? Kyllä. Palvelua parhaimmillaan. Kyse on hyvästä muuttopalvelua tarjoavasta toimijasta, Viktor Ekistä. 

Tämä kuva:Viktor Ekin sivuilta.
Tämän muuttoihin erikoistuneen 130 vuotta vanhan yrityksen tunnuksena on ollut pentuaan kantava kissa. Brändiuudistuksessa on säilytetty tämä tunnus, mitä nyt vähän graafisuutta freesattu.
Tämä kuva: Viktor Ekin sivuilta.


 Tällainen inhimillisyys on usein sellaista, mikä jää kuin jääkin ihmisille mieleen, joten tällaisia muistijälkiä kannattaa vaalia.Ihan kuin tämä nyt menisi ihan kissojen puolelle, juuri poustasin uppsalan kissasta, mutta ei. 

  
Yritys, jolla on 130- vuotinen historia, identiteettiä muokkaavia anekdoottisia tarinoita varmasti riittää.
  Se, että olen myös kiinnostunut yritysilmeistä tekee tästä erityisen kiinnostavaa.

***

Yritys on toteuttanut viime vuosien aikana vankan brändi-uudistuksen, jota ei voi kuin kehua. 
Ilmeessä on palattu alkuperäiseen näkyvämpään oranssiin väriin, ja palvelun skaalaa on laajennettu rönsyilemttä kuitenkaan liiaksi varisnaisesta liiketoiminnasta.

Hyvä! Oranssi. 
Näkyvä väri.


 Häpeäkseni allekirjoittaneen on tunnustettava, että en tiennyt, että Viktor Ek tekee asennuksia, ja hoitaa muuttosiivouksiakin, eli tekee muutakin kuin muuttoja. 
Nyt tiedän.
Viktor Ek pyrkii palvelun laadussaan parhaaseen mahdolliseen katttaukseen mikä voikaan liittyä muuttoihin: siivouspalvelusta taulujenkin asennuksiin.    
Perustaja Kauppaneuvos Viktor Ek.
***
 Viktor Ekin vahvuutta on erityisesti myös ulkomaan muuttojen hoitamiset. Mikäs asiakkaalle sen turvallisempaa ja huojentavampaa kuin se, että muutto hoituu luotettavasti silloin kun mennään maan rajojenkin ulkopuolelle.
***
Logistiikka- ja merenkulkupalvelut, ja kuljetus- ja huolintaratkaisut ovat pitkään olleet yrityksen ydinliiketoimintaa. Lippu punaisella tähdellä oli Viktor Ekin laivojen tunnus. Merenkulusta muistuttaa pienoismalli firman tiloissa.

 
Taide
 
Se on myös niin niitä arvostettavia ja vaalittavia asioita,  näissä historiaa huokuvissa yrityksissa.

 Henrik Tikkasen piirrostaidetta Helsingin siluetista, josta Viktor Ekin tunnuksenakin näkyvä grafiikka saanut innoituksensa.
 Siluettikuva näyttäytyy tyylikkäästi varioituna Viktor Ekin graafisessa ilmeessä eri elementeissä: 


 
Kerrassaan mielenkiintoinen perheyritys. 


Nyt tiedän minäkin: kun tarvitsen asentajaa tai vahvaa muuttomiestä.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti