tiistai 20. lokakuuta 2015

Kaunis koti, jossa uutta ja vanhaa

Olen näitä kauniita koteja bongaillut, tässä taas yksi ihanuus.

kaunis sisustus

Aina ei tarvitse olla sitä viimeisimmän trendin mukaista, viimeistä huutoa olevaan sisustusta, jotta koti olisi kaunis tai viihtyisä. Kaikki kodit eivät ole kuin suoraan slimmatuista lehtien sivuilta, vaikka kaikessa kauneudessaan voisivat lehtien sivuilla paistatellakin. 
 
kaunis sisustus

Kyse on ajattomuuden luomisesta, hyvästä mausta ja yhdistämisen taidosta. Taito yhdistää sielukasta vanhaa ja piristävää uutta.
 
 Ajattomuus näkyy kalusteiden muotokielessä ja tyylitajussa. Yhdistettynä taidolla klassiset muodot omaaviin kalusteisiin, vaikka olisi "parjattua ruotsalaista".
kaunis sisustus
Ajattomuutta on myös oikea taide,joka on itsellenikin tärkeä lempisisustus-elementtini. 
Taide, joka miellyttää juuri kunkin kodin asukasta itseään. Aito taide, jossa tauluissa on tarina, joka tuo kotiin sielukkuutta ja juuri sitä persoonallisuutta. 

kaunis sisustus

kaunis sisustus

kaunis sisustus


kaunis sisustus
Pitäytyminen omissa lempiväreissä on sallittavaa etenkin silloin, kun ei missään vaiheessa ole menty uusimpien trendien perässä, joka sekoittaisikin koko sisustuksellisen pakan.

kaunis sisustus
   


 Arvostan ainakin itse myös sitä, että osataan antaa arvo sellaiselle ajattomuudelle, mikä arvon ansaitsee. On tärkeää, että koti on asujallensa mieluinen.