keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Kelkka keittiössäTalven pimein selkä on taitettu, vaikka tämä ihana luminen talvi vielä jatkuu. Nyt on aika odottaa jo tulevaa kevättä. 
sisustussuunnittelu Riitta Bergman
Liilan idealava sai nyt keväisen tuulahduksen kun kokosimme kollegani Riian kanssa stagelle pienen keittiönurkkauksen. Vaaleutta, valoa, raikkautta ja erilaisia ideoita.

sisustussuunnittelu Riitta Bergman

Toimiminen Kauppakeskus Liilan kanssa yhteistyössä on niin mainiota! Nyt jo tervehdimme asiakkaiden kanssa toisiamme,sen verran tulee pyörittyä Liilan liikkeissä näiden somistuksien ja tehtävien tiimoilta. Hassua. 

iden sisustus- ja somistustuotteiden valinta on mukavaa, kun paljon erilaisia tuotteita löytyy saman kauppakeskuksen katon alta.
sisustussuunnittelu Riitta Bergman
Tammikuun pakkasilla me suomalaiset olemme aika paljon kotosalla. Keittiö on kodin sydän. Keittiössä vaihdetaan kuulumiset, katsotaan tv:tä, plärätään tabletteja, ja kokkaillaan kaiken sosiaalisen seurustelun lomassa.
sisustussuunnittelu Riitta Bergman
Välillä on lupa leikkiä, varsinkin keittiössä. Lastenhuoneelta tilattavissa olevan tapetin klassiset vinoneliöt muistuttavat meitä iloisuudesta ja leikkisyydestä, eikö vain? Tämä ajaton harlekiinikuvio ei vanhene koskaan. 

 sisustussuunnittelu Riitta Bergman

Ihana lokerikkohyllykkö on tullut keittiöön. Siinä voi säilyttää  maustepurkkeja, aterimia, kännyköitä... vaikka mitä!
sisustussuunnittelu Riitta Bergman
 
Vaikka ulkona on vielä talvi, tuo keittiömme vihreys väkisinkin mieleen kevään ja kesän. Hempeän vihreä on yksi tämän kevään uusista trendiväreistä. Myös muut pehmeät pastellinsävyt ovat ”in” niin sisutuksessa kuin muodissakin. 
Tämän kevään puun sävy sisustuksessa on puolestaan vaalea tammi. Ihastuin täysin näihin Skagerakin hyllykköportaisiin!  Ne soveltuvat niin eteiseen, makuuhuoneeseen, olohuoneeseen kuin keittiöönkin. sisustussuunnittelu Riitta Bergman
Lastenhuoneen Happy Lights-kattovalaisimista on koottu komea kolmen valaisimen rypäs. Tiesitkö muuten miten nämä suuret Happy Lights- valaisimet kootaan?


Vepsäläiseltä löytyy suuri valkoinen Normann Copenhagenin Hello-lattiavalaisin, joka on upea katseenvangitsija. Se on kuin liian suuri koiranpentu suurissa tassuissa, näyttävä ja hellyttävä samanaikaisesti.
sisustussuunnittelu Riitta Bergman

       

Nauttikaamme ensin pulkka- ja kelkkamäen riemuista. Nostalginen kelkka löytyy Boknäsilta ja luomu lampaantalja Mattokympiltä. Talja on tämän hetken lämmittävin joka kodin hitti. Sananmukaisesti. 

sisustussuunnittelu Riitta Bergman


Tammikuun idealavan somistus on valon raikkautta pullollaan. Vai mitä olet mieltä?
 
Teksti ja kuvat:Idyllicum ja Liliandesign

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti