perjantai 22. huhtikuuta 2016

Terassi kutsuu!


Terassikausi alkakoon!
Keinutuolin reininkarnaatio on tapahtunut. Keinutuolit ovat saanneet raikkaita moderneja muotoja. Keinumisen ihana olo ja sen rentouttava vaikutus on todettu kaikille hyväksi :).
Sormet syyhyävät jo uusien istutusten kimppuun. Ahkerimmat puutarhapeukalot ovat aloittaneet siementen kylvämisen jo syksyllä. 
Kyllä me hitaammatkin vielä ehdimme.


Yrttien ja kukkien alut voi kylvää laatikoihin, ruukkuihin tai vaikka sanomalehdestä tehtyihin ruukkuihin. Itse en ole lainkaan puutarhaihminen vaikka rakastankin kauniita kukkia ja ihania yrttejä. Joka vuosi päätän etten osta yhtään yksivuotista kukkaa, mutta kun orvokit tulevat kauppoihin, niitä lähtee ostoskoriin mukaan. Niin siinä vaan joka vuosi käy. 

Ulkotiloihin soveltuvien kalusteiden tyyli- ja tuotevalikoima on laajentunut kovasti. Tyylikirjossa löytyy kalusteita niin skandinaavisen yksinkertaisen tyylikkyyden ystäville kalusteita kuin romanttisesta rottinkityylistä pitävälle. Valikoimissa on valinnan varaa niin suurille terasseille kuin pienille parvekkeillekin. Kirjoa riittää.

Suomen kesän paras asia on aurinko. Sen hellivä kesäinen valo kirkaalta taivaalta on parasta mitä kesälta kovasti odotamme. Kesäillat ovat pitkiä mutta valaistus on ulkotiloissakin tärkeää. Hyvä valaistus luo sekä turvallisuutta että viihtyisyyttä lisäävää tunnelmaa. Terassille soveltuvissa valaisimissakin on led mullistanut valaisimien sijoittelun vapaammin. Valaisimissa on valikoimaa, jotkut toimivat verkkovirralla tai ladattavalla akulla.

  Teimme kollegani Lilian Designin Riia Lankisen kanssa Liilan stagelle terassisomistuksen. Sieltä voit käydä katsomassa vinkkejä terssin sisustamiseen. Kaikki esillä olevat tuotteet löytyvät Liilasta.Kuvissa näkyvistä tuotteista löydät infoa Liila.fi-sivuilta, jossa myös blogikirjoitus tarkemmin tuotekuvauksin. 

Näissä rakentamispäivissä inspiroituu aina itsekin. 

Terassitilat sisustetaan nyt huolella kauniiksi, niiden ei kuulu enää olla varastoja. Suomen kesäolosuhteissa lasitetut seinät ovat kyllä paikallaan. On ihanaa, että terassit ovat tulleet osaksi kodin tiloja ja että ne laitetaan kauniiksi. Sisustuslehtien kuvissa näkyy kauniita terassisisustuksia ja ulkosomistuksia, mutta...jos ei siitepöly, niin koivun norot ja männyt neulaset ovat Suomen kesässä joka päiväisiä siivottavia! No,kesä on kyllä niin lyhyt, että luonnon sotkut tulee pienellä vaivalla siivottua jo silkasta kesäkauden ilosta. 

Ota ihmeessä yhteyttä, jos kaipaan apua sisustussuunnittelussasi!

Pusuja kesälle! 
Kuvat: idyllicum.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti