tiistai 10. toukokuuta 2016

Sisusta ja väritä


Vihdoinkin voin paljastaa ihanan, tämän talven projektini.
Kirja.
Sisusta ja väritä- värityskirja on pian kauppojen hyllyissä.
 
Sisusta ja väritä sisustusvärityskirja


Meillä kaikilla on omat intohimomme ja inspiksemme. Oma unelmani on ollut aina kirjan kirjoittaminen. Aika monta kirjan aihetta on työpöydällä jopa aluillaan. Tämä kirja joka nyt toteutui, on oikeastaan vaan lampun syttymistä, ja hyvää sattumaa. 

Tämän talven yksi aikaansaannos, synnytys ja ihana puuhastelu näkyy vihdoin ensi viikon jälkeen lehtipisteissä kautta maan:

UUTUUS, Sisusta ja väritä- kirja on uudenlainen värityskirja, jossa vihdoinkin on sisustusaiheisia värityskuvia.

 ***
Sisustaminen on monelle intohimo ja värittäminen on moderni rentoutumisen muoto. Kirja sai alkunsa silkasta puutteesta: tällaista ei vaan ole värityskirjojen joukossa. Nyt on. 
 
Kirjan käsinpiirretyt kuvat ovat kollegani, sisustussuunnittelija Katja Pulkkisen käsialaa. Katjan kanssa olemme tätä kirjaa tämän talven puurtaneet, rakkaudella piirtämiseen ja sisustusinspikseen. Voi että on ollut innostavaa!

Tällaiset projektit ovat aina kokonaisuuden ja tehdyn matkan summaa. Ensin syntyy idea, sitten tarvitaan tekijät ja toteuttajat. Kiitos kustantajalle, Ridemedialle. 

Se, millaisen muodon tämä kirja lopulta sai, on tämän ihanan inspiksen totetumisen, ja koko projektimatkan kokonaisuuden rakentamaa. Tehdessämme tätä kirjaa, mietimme rakkaudella sitä sisustajaa, joka nauttii kauniista kuvista, inspiroituu sisustamisesta ja rentoutuu värittämisen parissa. 

Sisusta ja väritä -kirja ei ole oppikirjaksi tarkoitettu, vaikka siitä se ajatus kieltämättä ensin lähti. Kirjassa pilkahtelee pieniä ideoita, joista ihan kaikille tavallisille sisustajille on iloa ja kenties käytännön vinkkejä. 

 Tämän kirjan tavoite on karsia turha tiukkuus sisustamisesta. 

 Kirjan teksti, teema ja kuvat muotoutuivat matkan varrella kokoajan suurpiirteisemmäksi ja laveammaksi, jotta lukija ja värittäjä saa vain nauttia pieni hymynvire huulillaan tekemisestä.

 
Kirja menee painokoneeseen tänään ja sen pitäisi olla hyllyissä ensi viikon lopussa. 

Kun hyvin menee, niin tämä on vasta sarjan alkua. 
Kyllä.
Unelmat joskus toteutuvat, kun vaan puurtaa  :). 

Uskotaan unelmiin ja toteutetaan!

Tiimityö on parasta, millä saa asioita aikaiseksi. Kiitos SATULYYTI ja Katja Pulkkinen.
 
Sisusta ja väritä, toukokuun aikana kauppojen hyllyissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti