maanantai 9. heinäkuuta 2018

Asuntomessut Porissa 2018

Terveiset Porin Asuntomessuilta!

Vaikka Porin Asuntomessualue ei ole järisyttävän suuri, niin katsottavaa riittää. Taaskaan ei ehditty käydä yhdessä päivässä kaikkia kohteita, vaan osan näkeminen jäi toiselle päivälle. Messukierrokselle kannattaa siis varata aikaa.


 
Alue sijaitsee Kokemäenjoen rannalla Porin Karjarannan alueella, niinpä alueen historiaa on tuotu esiin muutamissa kohdissa modenin taiteellisella tavalla. Alue on ollut jopa 1900-luvulle saakka laidunmaana tulvaherkkyytensä takia. Kuten viime vuoden Mikkelin asuntomessualueella, täälläkin veden läheisyys on se oleellisin juttu.  

 Karjaranta on ollut Shellin öljysatamana, josta korjausrakentamiskohde Bunkkeri kunnioittaakin nyt palasta siitä osasta historiaa. Bunkkerista aiemmassa postauksessa. Bunkkerin kunnostus on tehty tyylikkäästi vanhaa rakennusta kunnioittaen. 


 
 Talojen ulkopintoihin en puutu, mutta sellainen yksityiskohta kuin talojen munerokyltitykset osui joissakin taloissa silmään. Tämä numero kuusi numerointi paini tyylikkyydessään aivan omassa luokassaan.


Sisustukset on se minun intressi. 
Niistä seuraavissa postauksissa. 
Seuraa siis blogia! 
Kuvia messukohteista myös Pinterestissä. 


Asuntomessut Porissa 6.7.-5.8.2018

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti