Sivut

lauantai 30. maaliskuuta 2019

Kevätmessuille

Taas on kauneutta, valoa ja värikkyyttä tiedossa. Ensi viikonloppuna on Kevätmessut, jossa on paljon inspiroitumisia tiedossa.

Kevätmessut on multasormien ja puutarhojen heräämisen aikaa. Pihat alkavat putsautua lumesta, terasseille ja parvekkeille tarkenee pian jo mennä. Minulle Kevätmessut tarkoittaa tänä vuonna parvekkeen sisustamisesta intoutumista. Viime vuonna jo ihastelin kivoja erilaisia parveke-ideointeja, nyt on aika alkaa puuhaamaan tuota kivaa lisätilaa itsellekin kuntoon.

 
 
 
Kevätmessuilla saa myös vinkkejä ja neuvoja sisustamiseen. 

Sisustussuunnittelijoiden yhdistys Sissarit palvelee messukävijöitä jo totuttuun tapaan osastolla 3a40. Ota pohjakuva mukaasi kodistasi,mökistäsi tai tilastasi, johon kaipaat ammattilaisen neuvoja. Tarvitsetko sisustus-,somistus- tai järjestely- ja organisaattoriapua? Sissareita löytyy ympäri Suomen, joten käy ihmeessä tutustumassa paikan päällä, haastattele ja tutustu. Löydä itsellesi juuri sopiva sisustussuunnittelija.
 

Kevätmessujen juju on kevään herääminen, joten aiheeseen liittyvää mainiota ohjelmaa on toki myös luvassa. 

 Kollegani sisustussuunnittelija Malla Tapio on innokas kukkaihminen ja sisustaa tilat kuin tilat trendien mukaisesti, kukat huomioiden. Miten sisustustyylit ja kasvit yhdistetään trendiasiantuntijoiden ohjeilla? Varaa ihmeessä aikaa kierroskulkusi reitille myös kiinnostavia luentoja. Tämä on aiheellista allekirjoittaneellekin, jolle kukat eivät tahdo pysyä hengissä millään ;), vaikka kukkien kauneutta mielelläni ympärilläni näenkin. 


Meille tumpeloimmille puutarhureillekin löytyy kyllä kivoja kukka- ja kasviratkaisuja. Jos ei muuta niin puntillinen ruusuja, iki-ihana hortensia tai herkkä eustoma ilahduttaa aina vaikka sydän olisi kallellaan. Tai no, etenkin silloin. Ja kukkayllätykset ovat aina tervetulleita. 
 
Ihanaa kun tämä valoisa ja värikäs aika taas alkaa!
 Kaunista työviikkoa :).

PS. 
Kesää kohti mennään kovaa vauhtia ja tässä yhteydessä vinkkaan jo, että laitapas kesäkalenteriisi myös Kouvolassa järjestettävät Asuntomessut. Sinnekin on vaikka mitä hyvää ohjelmaa tiedossa tänä vuonna. Asuntomessuista postailen kevään aikana varmasti, joten seuraa sisustuspilkkuja- blogia, joka siirtyy lähipäivinä www.idyllicum.fi-osoitteen alle.  

Joko tunnet muuten reitin Kouvolaan? Junamatka kestää vain reilun tunnin! Tunti ja vartti Pasilasta. Se aika hurahtaa nopeaan.
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti